Főoldal»Események»Értesítés

Értesítés

Kedves Farkas utcai gyülekezet!

A kialakult helyzet miatt és a hatósági rendelkezések értelmében vasárnap a templomot nem nyitjuk ki, de testvéreink élő közvetítésben követhetik a 10 órakor kezdődő istentiszteletet a gyülekezet Facebook-oldalán.

Istentiszteleteket lehet nézni, hallgatni a www.reformatus.ro és www.reformatus.hu honlapokon, a magyar közszolgálati csatornákon, valamint a különböző gyülekezetek honlapjain és Facebook-oldalain. Az Agnus rádió vasárnap 12 óra 10 perctől közvetít istentiszteletet.

Kérjük az egyháztagokat, tartsanak otthoni könyörgéseket és imádságokat. Különösen ajánljuk a családfő vagy felnőtt családtag vezetésével tartandó házi-istentiszteletek tartását. Kitűnően használható a www.biolka.ro oldalról letölthető bibliaolvasási kalauz.

A Lelkészi Hivatalt bezárjuk, viszont hétfőtől péntekig 9-13 óra között telefonszolgálatot biztosítunk (0264-591270). Különösen azon idős vagy beteg testvéreink hívását várjuk, akiknek a beszerzésben, esetleg egyéb dolgok intézésében segíthetünk. Telefonon lehet kérni bármilyen igazolást, anyakönyvi kivonatot, amit elektronikus formában rövid időn belül eljuttatunk az igénylőhöz.

Sürgősség esetén (temetés, lelkigondozói beszélgetés igénylése stb.) kérjük hívni a 0740 016 332 (Fazekas Zsolt lelkipásztor) vagy a 0721 451 202 (Tárkányi István segédlelkész) telefonszámot.

Kérjük testvéreinket, valamennyi egészségügyi rendelkezést tartsanak be! Kérjük, hogy imádkozzanak a gyülekezetért, a járvány megszűnéséért, a betegekért, egészségügyi dolgozókért, felelős döntéshozókért.

Isten óvjon és áldjon mindnyájunkat!

Weblapterv: Csáki Dénes